ActualitateAdministratie

Ion Lungu: S-a turnat ultimul radier la Sala Polivalentă. Urmează stâlpii de rezistență

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat astăzi că, după o operațiune neîntreruptă pe tim de 24 de ore, s-a finalizat turnarea ultimului radier (placa de jos) a Sălii Polivalente cu 5000 de locuri și a clădirilor care o vor deservi.

”S-au turnat în total 1200 de metri cubi de beton. În acest fel s-a finalizat de turnat ultimul din cele 6 radiere, după o turnare continuă de 24 de ore, la Sala Polivalenta, respectiv lotul nr. 3,  Corp C2.

În total, s-a turnat 13.000 metri cubi de beton  în aceste radiere. În prioada următoare se vor turna stâlpii de rezistență.

Gradul de realizare a stadiului fizic al lucrărilor la Sala Polivalentă este de aproximativ 20 %”, a declarat primarul Ion Lungu, care a vizitat șantierul.

Dacă lucrările la Sala Polivalentă cu 5000 de locuri continua într-un ritm bun, există și investiții în aceeași zonă care au intrat în stand-by, nemaifiind asigurată fluența finanțării de către Compania Națională de Investiții. Este vorba în principal de baza sportivă, unde lucrările stagnează. Aici s-a construit doar corpul administrativ  iar terenul pe care amenajările sportive urmau să fie amplasate a fost doar nivelat, municipalitatea și constructorii așteptând virarea fondurilor asumate de CNI pentru continuarea lucrărilor.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *