Ion Lungu: Se lucrează destul de bine la Baza sportivă, tip 1, care cuprinde un gazon de dimensiuni UEFA, nocturnă și o tribună de 500 locuri. Peste un million de euro au fost alocați, în 2022, pentru activitățile sportive

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat ca peste un milion de euro au fost alocați dar și decontați, în acest an pentru finanțarea activitătilor sportive, din care 3.000.000 lei la Handbal Masculin și 2.500.000 la fotbal la Foresta Suceava.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu anunță că se lucrează destul de bine la Baza sportivă, tip 1, care cuprinde un gazon de dimensiuni UEFA, nocturnă și o tribună de 500 locuri.

Ion Lungu transmite că în jurul acestui baze se dorește a se construi un Stadion nou.

„Dacă va fi o iarnă blândă, până în vară poate fi finalizată această bază sportive”.

Lungu a mai spus că municipalitatea lucrează la infrastructura pentru sport, până acum au fost finalizate lucrările la amenajarea de șantier de la Sala polivalentă de 5.000 locuri.

Tot în acest an a fost modernizată Sala de sport de la Liceul Sportiv, s-a refăcut suprafața de joc și s-a făcut Reparație capitală la Bazinul de înot de la Școala generală nr. 3.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other