ActualitateAdministratie

Ion Lungu: Ștrandul municipal din Suceava va fi deschis în luna mai. Tarife propuse: 20 lei pentru adulți; 5 lei pentru copii până la 14 ani;10 lei pentru pensionari

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că sunt în faza de finalizare probele la Ștrandul Municipal. El speră ca ștrandul să fie deschis publicului în prima jumătate a lunii mai.

Valoarea investiției este de 14.300.000 lei inclusiv TVA și va cuprinde

Trei bazine, unul cu o suprafață de 1290 metri pătrați, cu două tobogane mari, pentru adulți, altul de 420 metri pătrați pentru copii, care este dotat cu trei tobogane și cel de-al treilea cu apă sărată în suprafață de 240  metri pătrați. Toate bazinele vor fi încălzite.

El a arătat că încălzirea se va face cu 84 panouri solare iar completarea, când va fi nevoie,  se va  face cu centrala pe gaz metan deja instalată. Temperatura minimă a apei va fi de 24 de grade Celsius.

”Astăzi vom stabili prin comandamentul pe care îl vom avea la fața locului cu constructorii și reprezentanții Primăriei, ziua în care vom da în folosință ștrandul.

Se lucrează la înlocuirea conductei de gaz metan de către Delgaz Grid, după care vor fi pornite și centralele pe gaz metan. Astăzi apa se încălzește de la panourile solare. După finalizarea montării conductei de gaz, se va turna covor asfaltic nou pe strada Ștrandului.

Vom propune aprobarea in sedinta din Consiliu local din 27.04.2023 a tarifelor de intrare în ștrand:

-20  lei pentru adulți;

– 5 lei pentru copii până la 14 ani;

-10 lei pentru pensionari.

Ne dorim ca cetățenii din orașul nostru să beneficieze cât mai repede de un strand modern” a spus primarul Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *