Ion Lungu: ”Suceava va contribui cu proiecte culturale cu ocazia Capitalei Culturale Arabe 2020 care va fi găzduită de orașul Betleem anul viitor”

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a transmis pe pagina sa de facebook, primele vești după întâlnirile pe care le-a avut cu reprezentanții orașului Betleem, înfrățit cu orașul Suceava.

”Am avut în aceste zile discuții la Primăria din Betleem, oraș înfrățit cu municipiul Suceava, privind participarea noastră cu proiecte culturale cu ocazia Capitalei Culturale Arabe 2020 care va fi găzduită de orașul Betleem anul viitor.

Practic vom contribui la conturarea acestui eveniment prin intermediul Teatrului Matei Vișniec, mini-filarmonicii Primăriei Municipiului Suceava, Coralei Ciprian Porumbescu etc.

Totodată, s-a discutat și despre posibilitatea înfrățirii Liceului de Artă din Suceava cu unitatea similară, pe linie de cultură, din orașul Betleem.

Cu ocazia acestei întâlniri, am stabilit că vom avea relații concrete în domeniul sportiv și în domeniul afacerilor, urmând ca o delegație de oameni de afaceri din Palestina să ne viziteze orașul și Zona metropolitană”, a transmis primarul Sucevei, Ion Lungu.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *