Ion Lungu: Tabletele școlare promise de primăria Suceava nu vor ajunge prea repede la elevi fiindcă licitația de achiziție a fost contestată. Principalii licitatori: Vodafone România și Orange România

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a declarat astăzi că cele 1000 de tablete școlare pentru care Primăria are banii pregătiți încă din vară nu vor ajunge prea curând la elevi. Motivul este simplu și clasic: o firmă care a pierdut licitația, a făcut contestație iar aceasta trebuie să își urmeze parcursul stabilit de legislația în vigoare.

„ Am o veste bună și una proastă în ceea ce privește tabletele școlare. Din păcate, licitația pe care a organizat-o primăria pentru achiziționarea a 1000 de tablete, este contestată de cei care au pierdut licitația. Contestația este la Consiliul Național de Analiză a Contestațiilor.

Sperăm să se clarifice cât mai repede, să putem încheia contractul”, a spus primarul Ion Lungu.

Precum s-a aunțat, la licitația organizată de Primăria Suceava s-au înscris  Vodafone România, Orange România și Union Co, o firmă din București

Vestea ce  bună transmisă de primarul Ion Lungu este că sunt peste 10 zile de când a fost depus proiectul  în valoare de 3,5 milioane de euro, bani europeni.   pentru a achiziționa tablete, laptop-uri, routere, videoproiectoare etc.  pentru învățământul online în această perioadă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.