EvenimenteSocial

IPS Calinic și IPS Teodosie invitați la sfințirea unei troițe ridicate în memoria fostului arhiepiscop Pimen Suceveanul

Un enoriaș sucevean solicit ajutorul IPS Calinic pentru sfințirea unei troițe ridicate în memoria fostului arhiepiscop Pimen Suceveanul, slujbă religioasă la care își dorește să fie invitat să ajute la sfințire și IPS Teodosie.

 „Sărut mâna, Înaltpreasfințite Părinte Arhiepiscop Calinic!

Binecuvântați! Am o întrebare, am ridicat o troiță în memoria vrednicului de pomenire Pimen Arhiepiscopul, dar și a bunicilor mei, și aș vrea ca la sfințirea ei să participe și Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Teodosie dacă se poate, ce trebuie să fac pentru binecuvântarea de a veni la sfințirea troiței? Blagosloviți!”

Răspunsul înaltului ierarh a venit prompt, ca de obicei la toate cererile, plângerile, sesizările, nelămuririle și aspectele prezentate la rubrica Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților – RĂSPUNSUL IERARHULUI:

„Preotul dumneavoastră paroh va înainta o adresă în acest sens prin protopopiatul din care faceți parte și vom trimite invitația neîntârziat, de îndată ce vom primi respectiva adresă, sub rezerva că aveți promisiunea părintelui arhiepiscop că va da curs invitației dumneavoastră.

Pace și bucurie!”

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *