ISU Suceava: 4 autoturisme au fost distruse de incendii, în ultimele 24 de ore. Una dintre maşini, cu trei persoane la bord, a luat foc după ce s-a izbit într-un stâlp, trei din cauza scurtcircuitelor (galerie foto)

Purtătorul de cuvânt al ISU „Bucovina” Suceava, slt. Alin GĂLEATĂ a transmis o informare prin care anunţă că în ultimele 24 de ore, mai exact de ieri 30 septembrie 2019, ora 13:07 şi până în această dimineaţă, 1 octombrie a.c., la ora 3:13, pompierii militari au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiilor la patru autoturisme.

Astfel, ieri, 30 septembrie 2019,  la ora 13:07, militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în comuna Dorna Arini, localitatea Cozănești.

La sosirea echipajelor, ardeau două autoturisme, în proporție de 80%, fără pericol de propagare. Autoturismele aparțin aceluiași proprietar. Acesta a încercat sa pornească una dintre mașini, care avea bateria descărcată, prin cabluri de curent conectate la acumulatorul celui de-al doilea autoturism. În acel moment s-a produs scurtcircuitul care a condus la izbucnirea flăcărilor.

Nu s-au înregistrat victime, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

 Tot ieri, la ora 22:11, militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu o autospecială de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în municipiul reședință de județ.

La sosirea echipajelor, ardea partea din față a unui autoturism, cu pericol de propagare la întreaga mașină.

Incendiul a izbucnit în urma coliziunii dintre autoturism și un stâlp de iluminat. Cele trei persoane care se aflau în autoturism s-au autoevacuat și au fost preluate de echipajele SAJ, sosite la fața locului. Toate cele trei persoane erau conștiente și cooperante.

Au ars elemente combustibile din compartimentul motor și s-au degradat aproximativ 75% din autoturism și stâlpul de iluminat public.

În această noapte, 1 octombrie 2019, ora 3:13, pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în orașul Gura Humorului.

La sosirea echipajelor, ardea în totalitate un autoturism, cu pericol de propagare la o casă de locuit aflată în apropiere.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.