Italian decedat subit la piscina ”Sunny days” din Cacica

Ieri după amiază, lucrătorii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului, au fost sesizați prin 112 de către un echipaj din cadrul SAJ Suceava, despre faptul că la o piscină de pe raza localității Cacica a decedat un bărbat. 

Cadavrul a fost identificat pe terasa barului situat în incinta piscinei publice ,,Sunny days” Cacica, aparținând SC Grudmar SRL.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că defunctul este un cetățean italian, de 52 ani, care locuiește de aproximativ 6 ani în municipiul  Dorohoi, județul Botoșani împreună cu concubina sa,..

La 11.07.2020, în jurul orei 09:57, aceștia s-au deplasat la piscina publică ,,Sunny days” Cacica, unde intenționau să se cazeze mai multe zile.

Din discuțiile purtate cu femeia a reieșit că în jurul orei 12:30, concubinul său, s-a deplasat la barul din incinta complexului pentru a-și pune telefonul mobil la încărcat, însă în momentul în care a dorit să se întoarcă spre șezlong a observat că acesta s-a prăbușit la pământ.

Au fost efectuate manevre de resuscitare timp de aproximativ 45 de minute, dar echipajul de ambulanță sosit la fața locului a constatat decesul, diagnosticul preliminar fiind ,,stop cardio-respirator”.

Concubina defunctului a relatat că acesta era cunoscut cu probleme cardiace.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului orășenesc Gura Humorului, urmând să fie efectuată autopsia medico-legală.

Din verificările efectuate a rezultat că administratorul piscinei publice ”Sunny days” Cacica respectă normele de igienă și distanțare socială în vigoare, acestuia punându-i-se în vedere ca după ridicarea cadavrului să ia măsurile de dezinfectare a locului producerii evenimentului.

În cauză a fost întocmit dosar penal privind infracțiunea de ucidere din culpă.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *