Comunicate de presaSocial

Îți place să vii în sprijinul comunității? Inspectoratul pentru Situații de Urgență ’’Bucovina’’ al Județului Suceava recrutează psihologi voluntari

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ’’Bucovina’’ al Județului Suceava recrutează psihologi voluntari pentru a colabora în cazul producerii unor accidente colective și/sau dezastre prin asigurarea asistenței psihologice, intervenției psihologice primare si acordării primului ajutor psihologic victimelor dezastrelor si familiilor acestora.

Rugăm psihologii cu drept de liberă practică interesați să trimită un e-mail la adresa ’’psihologieisusuceava@gmail.com’’, cu titlul ’’Psiholog voluntar’’, în care să specifice numele si prenumele, specializarea, treapta de specializare și numărul de telefon.

Psihologilor voluntari li se va asigura suport logistic și coordonare, prin ofițerul psiholog la I.S.U. Suceava, precum și pregătire în domeniul acordării primului ajutor psihologic, dacă va fi cazul.

Mai multe detalii, la telefon – 0230524426, 0230524428 sau 0230524431, interior 27011, persoană de contact – maior Constantin RUSU .

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other