Iubirea veșnică sărbătorită de Dragobete, la Vicovu de Sus. Cuplurile vicovene care au împlinit 50 de ani de căsătorie, premiate de primărie

Primăria orașului Vicovu de Sus și-a propus să înceapă anul în forță, așa cum l-a și încheiat, alături de vicovenii împreună cu care și pentru care întreprinde demersuri administrative excepționale.

Un oraș tânăr, dar care a întrecut cu mult standardele economice și sociale ale altor orașe și municipii su acte de atestare deja cu multă istorie în spate.

Un oraș tânăr ”născut la sat”, cu oameni harnici, gospodari buni, care îmbină tradițiile cu modernismul atât de bine, încât în scurt timp au devenit exemplu roată împrejur.

Administrația locală se luptă pe toate planurile pentru interesul localnicului, în primul rând, extrapolând dezvoltarea de care se bucură orașul Vicovu de Sus și către unitățile administrative din jurul acesteia.

Printre demersuri pentru transport în comun, iluminat, asfaltat, construit, dezvoltat, și-a găsit un loc principal și IUBIREA. De ce nu, fără iubire, fără familie, fără legăturile umane, nimic nu ar exista.

Astfel, în semn de respect și de apreciere pentru familie, anunță primarul Vasile Iliuț. Primăria Orașului Vicovu de Sus are în vedere premierea  cuplurilor vicovene care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.

”În acest sens, în perioada 1 – 20 februarie 2022, cu sau fără știrea soției, domnii sunt invitați să depună fizic la sediul primăriei orașului Vicovu de Sus, sau online pe adresa primariavicovudesus@yahoo.com dovada faptului că iubirea veșnică nu este o iluzie, prin prezentarea unei copii după certificatul de căsătorie și a cărții de identitate”, transmit reprezentanții primăriei.

Premierea cuplurilor va avea loc în data de 24 februarie 2022, la Casa de cultură Vicovu de Sus.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other