Politica

Iulian Cimpoeșu, candidat USR PLUS la fotoliul de primar al comunei Șcheia: vreau să pun umărul la urnirea acestei localități care a rămas înțepenită de ani de zile în aceleași condiții

Alianța USR PLUS și-a prezentat, oficial, în acest week-end, candidații la alegerile locale pentru cea mai bogată și mai mare – ca număr de locuitori – comună a județului Suceava, Șcheia.
„Lansarea” (care a respectat toate normele impuse în plină pandemie) a avut loc în fața Căminului Cultural din localitatea Sf. Ilie – cel mai are sat al comunei și, în același timp, localitatea în care își are domiciliul, de 21 de ani, candidatul la fotoliul de primar, Iulian Cimpoeșu.
Iulian Cimpoeșu, candidatul USR PLUS la Primăria Șcheia, a prezentat doar un preambul din programul electoral, program pe care a promis că-l va discuta ”face to face”, în septembrie, cu (aproape) fiecare cetățean din comuna Șcheia.

Candidatul la fotoliul de primar al celei mai bogate și mai mari localități din Suceava, așa cum și-a prezentat ”casa” Cimpoeșu, a făcut câteva precizări referitoare la starea actuală în care se află comuna, ce intenții are, ulterior dând cuvântul echipei și invitaților prezenți.

”Din multe puncte de vedere istoria a stat pe loc. Nici până astăzi, nici măcar un sfert din populația comunei nu beneficiază de utilitățile de bază, pentru un minim trai decent: apă, canalizare, ca să nu mai zic de gaze naturale, ba chiar și curent electric în unele zone.

Sunt Iulian Cimpoeșu, am intrat în politică în 2014, odată cu înființarea USR și am intrat tocmai pentru că vreau să mă implic în schimbarea în bine a comunității. Vreau să pun umărul la urnirea acestei localități care a rămas înțepenită de ani de zile în aceleași condiții”.


Evenimentul poate fi urmărit integral în materialul video transmis de  USR Suceava. (https://www.youtube.com/watch?v=MJgumodLM-M&fbclid=IwAR1dEa8ULHvFcFS9r7IjD–s6C_aK5OZ7jGYAMvn0JiTgTg3kzaO6La0Z-8) .

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *