Iulian Cimpoeșu, cuvânt de rămas bun, la capăt de mandat: ”În cele 6 luni petrecute la cârma Instituției Prefectului din județul Suceava am pus suflet cât pentru un mandat întreg”

Exprefectul de Suceava, Iulian Cimpoeșu, numit în funcție acum 6 luni, din partea USR, în baza algoritmului functional la debutul guvernării coaliției PNL – USR PLUS – UDMR,  a transmis în această seară, după ce a aflat official că a fost eliberat din funcție, un mesaj de final la mandat.

Redăm mesajul transmis:

”Previzibilul s-a produs astăzi: (încă) premierul Cîțu a demis toți prefecții și subprefecții USR PLUS (și, astfel, indirect, și angajații cancelariilor prefecturale), după ce ieri procedase la fel cu secretarii și subsecretarii de stat. Fără vreo explicație logică sau coerentă. Doar pentru că poate.

În cele 6 luni petrecute la cârma Instituției Prefectului din județul Suceava am pus suflet cât pentru un mandat întreg. Mi-am făcut treaba cu onestitate și profesionalism, fiind completat foarte bine de cei doi subprefecți PNL, Daniel Prorociuc și Alexandru Salup, cărora le mulțumesc și pe această cale pentru colaborare.

Știu că nu am reușit să rezolv toate problemele apărute, cu atât mai mult cu cât multe dintre ele nu sunt de apanajul prefectului. Dar mi-am dat silința să ajut în limitele legii.

Nu știu dacă am avut un mandat mai greu decât al altor prefecți, nu am un etalon de comparație, dar din spusele colegilor din Prefectură, se pare că așa a fost: pandemie, incendiu la Palatul Administrativ, serviciul de permise și înmatriculări preluat în moarte clinică, inundații, urși etc.

De altfel, zilele trecute am publicat un raport succint de activitate, care poate fi consultat aici: https://drive.google.com/…/1KawTjGjmCG…/view…

Aș vrea să le mulțumesc tuturor colegilor care deservesc Instituția Prefectului pentru profesionalism, pentru colaborarea excelentă pe care am avut-o. Jos pălăria!

În egală măsură, vreau să le mulțumesc tuturor celor care au crezut în mine până la capăt. Apreciez nespus!

A fost o adevărată onoare să fiu prefectul județului Suceava!

Vă mulțumesc!”

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *