Jaf la ANAF! Un hoț cu tupeu a furat din subsolul Palatului de Finanțe din Suceava 16 calculatoare nou-nouțe

Poliția Suceava a făcut public astăzi faptul că la data de 08.02.2022, un reprezentant din cadrul ANAF Suceava, a sesizat oficial faptul că în perioada ianuarie 2021-noiembrie 2021 persoane necunoscute au sustras un număr de 16 unități PC sigilate, din subsolul instituției ANAF din municipiul Suceava, strada Vasile Bumbac, clădire cunoscută sub numele de ”Palatul Finanțelor”, provocând un prejudiciu de aproximativ 72.700 lei.

În data de 15.02.2022 organele de poliție din cadrul Biroului Investigații Criminale Suceava au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară pe raza municipiului Suceava și pe raza comunei Șcheia, emise de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Suceava.

În urma probatoriului administrat în cauză faţă de un anume Vasile Grigorean, din municipiul Suceava, a fost continuată urmărirea penală sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.  Totodată a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore față de acesta, pentru săvârșirea infracțiunii mai sus amintite.  Vasile Grigorean  a fost introdus în C.R.A.P. din cadrul I.P.J Suceava.

Prejudiciul creat în urma infracțiunii a fost recuperat parțial.

Astăzi urma ca bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările vor fi continuate de către lucrătorii BIC din cadrul Poliției municipale Suceava până la soluţionarea procedurală a cauzei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.