Jaf la oficiul poștal din Vatra Moldoviței. Hoții au plecat cu 4000 lei. După furt hoții au intrat și în farmacia care funcționează în aceeași clădire

Joi, 12 martie a.c., la ora 08:30, polițiștii Secției 14 Poliție Rurală Vama au fost sesizați de către oficiantul ghișeului în cadrul Oficiului Poștal Vatra Moldoviței, cu privire la faptul că în noaptea de 11 spre 12 martie 2020, persoane necunoscute au pătruns prin efracție în interiorul oficiului poștal indicat, sustrăgând suma de aproximativ 4000 lei.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că autorii furtului au forțat ușa din partea din spate a clădirii oficiului poștal și apoi pe cea pe care se face accesul în interiorul oficiului poștal, sustrăgând suma de bani indicată, depozitată la întâmplare, fără a fi asigurată în vreun mod.

Cu aceeași ocazie s-a stabilit că în aceeași clădire își desfășoară activitatea Farmacia Crisfarm. În urma acelorași verificări s-a constatat că după ce se face accesul prin partea din spate în clădirea unde își desfășoară activitatea farmacia și oficiul poștal, pe o altă ușă situată paralel cu cea a oficiului poștal, se face accesul în partea din spate a farmaciei, ușa în cauză prezentând de asemenea urme de forțare.

Niciuna din cele două locații nu are montat vreun sistem antiefracție ori supraveghere video, fiind sancționate contravențional în acest sens. 

S-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *