Jandarm montan din Suceava atacat de un urs ieșit din pădure, în timp ce patrula la Broșteni. Colegul său de echipaj a împușcat animalul

Un jandarm din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava a fost atacat aseară de un urs la Broșteni. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Suceava, Bogdan Cornaci, evenimentul s-a petrecut în jurul orei 21.50 pe raza Ocolului Silvic Broșteni unde un echipaj de jandarmi montani efectua o misiune de patrulare.

La un moment dat, cei doi jandarmi din echipaj au oprit mașina și au pornit în patrulare pe jos. Chiar în acel moment, din pădure a apărut un urs care l-a atacat pe unul dintre jandarmi. El a încercat să scoată pistolul pentru a se apăra dar nu a reușit, fiind mușcat de umăr și zgâriat la o mână și la un picior.

Celălalt jandarm a scos însă pistolul și a împușcat mortal ursul. Jandarmul rănit a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean Suceava. Rănile provocate de animal nu sunt de natură să-i pună viața în pericol.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *