Jandarmeria Suceava, raport de activitate pentru săptămâna trecută. Amenzi de 20.300 lei pentru nerespectarea regulilor în pandemie

În perioada 05-07 februarie a.c., efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava au acționat cu prioritate în urmărirea respectării măsurilor adoptate pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Jandarmii suceveni au desfășurat activități de informare și verificare în spațiul public, fiind aplicate un număr de 72 sancțiuni contravenționale în valoare de 20.300 lei, pentru nerespectarea restricțiilor de funcționare a operatorilor economici de alimentație publică, circulația nejustificată în intervalul orar 23.00 – 05.00 și nepurtarea măștii de protecție.

În week-end-ul trecut, jandarmii suceveni au supravegheat zone ale râurilor și  drumurilor forestiere din județ, desfășurând  acțiuni de prevenire și combatere a pescuitului ilegal, dar și a faptelor ilegale în domeniul silvic.

În cadrul misiunilor de ordine și siguranță publică au fost aplicate un număr de 42 sancţiuni contravenţionale în valoare de 6.500 lei, ca urmare a constatării unor situații de încălcare a normelor de conviețuire socială, se arată într-un comunicat de presă transmis de IJJ Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *