Jandarmii curăță traseele turistice de gunoaiele aruncate de ”iubitorii de natură”. ”Un mediu curat, o viață mai sănătoasă”, campanie derulată de Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava

Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava organizează în această perioadă o campanie de igienizare a traseelor turistice, cu scopul de a colecta deșeurile aruncate în ariile naturale din județul Suceava.

De la începutul campaniei, 30 de cadre militare echipate cu mănuși și saci menajeri din cadrul Detașamentelor Gura Humorului și Rădăuți au cules mai mult de o tonă de gunoi de pe traseele Voroneț-Piatra Pinului-Pârtia Șoimul, Frasin-Bucșoaia-Cotul Buhii-Vârful Toaca, Ostra-Tarnița-Pasul Puzdra și traseul Putna-Sucevița.

Campania de ecologizare va continua până la finalul acestei săptămâni, cu activități de colectare a deșeurilor pe traseele turistice din Masivul Rarău și Masivul Suhard.

”Prin desfășurarea unor astfel de acțiuni, ne dorim să încurajăm societatea civilă să participe prin voluntariat la activități de strângere a deșeurilor, de a îndemna la protejarea mediului înconjurător, dar și de a-i sensibiliza pe toți cei care vizitează ariile naturale protejate să nu mai lase în urmă gunoaie. Bucuria proaspătă și parfumată a primăverii își face apariția numai într-un mediu înconjurător curat”, transmit reprezentanții jandarmilor.

Gaalerie foto: https://www.facebook.com/Jandarmeria-Suceava-1424661384494593

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *