Judeţul Suceava: 1630 de candidaţi înscrişi la sesiunea din toamnă a Examenului de Bacalaureat Naţional. Centrele de examen şi evaluare satbilite de ISJ Suceava

Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava a transmis o informare prin care anunţă că pentru sesiunea de toamnă a Examenului de Bacalaureat Naţional, sesiunea de toamnă sunt înscriși 1630 de candidați, dintre care 1169 provin din promoția curentă și 461 din promoțiile anterioare.

În județul Suceava, la proba E (proba scrisă) din cadrul Examenului de Bacalaureat Național, sesiunea august-septembrie 2019, au fost stabilite 5 centre de examen și 2 centre zonale de evaluare.

Centrele de examen sunt la Colegiul Național de Informatică ”Spiru Haret” Suceava, Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava, Colegiul Tehnic ”Alexandru Ioan Cuza” Suceava, Colegiul Tehnic ”Samuil Isopescu” Suceava, Liceul cu Program Sportiv Suceava

Centrele zonale de evaluare sunt stabilite la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava şi la Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *