Județul Suceava și Bucovina promovate la World Travel Market Londra, cel mai mare târg de turism din Marea Britanie

Județul Suceava și Bucovina  prezentate la World Travel Market Londra, cel mai important eveniment de profil din Marea Britanie, unul dintre cele mai mari târguri de turism din lume, deschis astăzi, 4 noiembrie 2019.

La manifestarea internațională, județul Suceava este pregătit cu un birou de informare (desk)  propriu, a anunțat Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Suceava.

Reprezentanții Centrului  Național  de Informare și Promovare Turistică Suceava au arătat că aceasta este a doua participare a Consiliului Județean Suceava și a destinației turistice Bucovina pe piața din Marea Britanie.
Ei au explicat că Desk-ul județului Suceava se află în standul Ministerului Turismului, la numărul EU 1650.

Pe parcursul primei zile de târg, reprezentanții Consiliului Județean Suceava vor avea întâlniri cu bloggeri de turism, reprezentanți media și consultanți din domeniu.

”În perioada 4-6 noiembrie 2019, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Suceava va fi prezent la Târgul Internațional de Turism WTM Londra.
”Vă așteptăm să ne vizitați la desk-ul nostru, situat în standul Ministerului Turismului, nr. EU 1650, din cadrul Centrului Expozițional ExCel”, au transmis pe paginile de socializare reprezentanții Centrului  Național de Informare și Promovare Turistică Suceava”.   

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.