JUDEȚUL SUCEAVA ȘI MUZEUL BUCOVINEI – PROMOVATE ÎN DANEMARCA

Consiliul Județean Suceava transmite că invitația adresată Muzeului Bucovinei de a participa la întâlnirea anuală a Academiei Europene a Muzeelor care va avea loc în Danemarca, la Aarhus în perioada 20-23 septembrie, constituie o nouă oportunitate de promovare a județului Suceava și a Bucovinei, pe care administrația județeană este pregătită să o valorifice.
Într-un comunicat transmis de CJ Suceava se arată că ”invitația de a fi prezent la eveniment vine după ce membrii juriului desemnat pentru acordarea premiilor Academiei Europene a Muzeelor (EMA), analizând aplicația depusă în acest an, au confirmat candidatura Muzeului Bucovinei la premiile EMA.
În programul evenimentului va fi prezentat Muzeul, ca instituție, precum și activitatea acestuia, ceea ce va constitui o bună oportunitate de promovare pe plan internațional a județului Suceava.
De asemenea, pe parcursul evenimentului reprezentanții muzeelor vor participa la diferite ateliere de lucru pe tematici specifice, care vor constitui bune ocazii de stabilire a unor noi colaborări cu muzee din Europa”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.