Jumătate din Codul rutier încălcat dintr-o lovitură: tânăr din Milișăuți, surprins conducând fără permis și în stare de ebrietate un Mercedes neînmatriculat, cu numere false

În dimineața zilei de sâmbătă, 21 marte, pe la ora 04.10, o patrulă din cadrul Biroul de Ordine Publică a Poliției din Rădăuți, a observat un autoturism marca Mercedes Benz, care a oprit brusc pe partea dreaptă a străzii Calea Cernăuți din localitate, iar și la vederea autospecialei de poliție cei patru ocupanți au coborât în grabă din autoturism intenționând să se îndepărteze de acesta în fugă. Cei patru bărbați au fost urmăriți până în dreptul porții de acces dinspre partea laterală a fostei S.C. SAB Rădăuți SA de pe strada Calea Cernăuți,  unde au fost interceptați și legitimați.

Din verificările efectuate s-a constatat că autoturismul marca Mercedes Benz ce a avea aplicate numerele de înmatriculare provizorii, a fost condus de către Cristinel L., de 26 ani, din orașul Milișăuți, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

De asemenea numerele de înmatriculare provizorie aplicate pe autoturism aparțin unui autoturism marca VW Golf, iar autoturismul  Mercedes Benz nu este înmatriculat .

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care și-a dat consimțământul și i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei .

 Pe numele tânărului din Milișăuți s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor  de ,,punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere’’ și ,,conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană cu o alcoolemie peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *