Mopan Suceava
ActualitateCultural

Kempes, Bucium și Celelalte Cuvinte la „Cetatea de Rock a Sucevei”, pe 26 și 27 august la Cetatea de Scaun a Sucevei

Sâmbătă și duminică, 26 și 27 august 2023, la Cetatea de Scaun a Sucevei are loc ediția 2023 a mult așteptatului eveniment CETATEA DE ROCK A SUCEVEI.

Anul acesta, în lipsa spațiului din șanțul de apărare al Cetății Sucevei, care a intrat deja în a doua etapă de restaurare și unde se execută lucrări de consolidare, organizatorii propun o ediție specială, pentru a nu întrerupe șirul evenimentelor dedicate iubitorilor genului rock, numită CETATEA DE ROCK A SUCEVEI – EDIȚIE DE RESTAURARE.

Iată și mesajul transmis de către Muzeul Național al Bucovinei:

”Let’s rock!

La Cetatea de Rock a Sucevei!

Etapa a doua de restaurare a Cetății Sucevei, care începe chiar în luna august a acestui an, ne-a obligat să căutăm soluții pentru a putea rămâne aproape de iubitorii genului rock!

Muzica rock, trei concerte susținute de KEMPES pe 26 august, BUCIUM și CELELALTE CUVINTE pe 27 august, va răsuna de pe zidurile cetății, de pe bastionul de apărare, iubitorii genului fiind așteptați în curtea exterioară.

Împreună, susținem Cetatea de Scaun a Sucevei și genul rock!”

Preț bilete:

16 lei – adulți

8 lei – pensionari

4 lei – elevi/studenți

Biletele se pot achiziționa direct de la Casa Custodelui a Cetății de Scaun a Sucevei în ziua concertelor, sau on-line de pe: https://booktes.com/bilet/cetatea-de-scaun-a-sucevei

Evenimentul, care încheie seria marilor evenimente cultural-turistice organizate de Muzeul Național al Bucovinei, în sezonul estival, este aprobat și finanțat de Consiliul Județean Suceava și este înscris și în programul LUNA DIASPOREI.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *