Evenimente

KEMPES și BUCIUM la ”Cetatea de Rock a Sucevei – ediție de restaurare”, pe 26 și 27 august 2023

Muzeul Național al Bucovinei a anunțat că anul acesta, dată fiind demararea lucrărilor la etapa a doua de restaurare a Cetății de Scaun a Sucevei, care începe chiar în luna august a acestui an, au trebuit identificate alte soluții  pentru a putea rămâne aproape de iubitorii muzicii rock.

Astfel că, în lipsa spațiului din șanțului de apărare al Cetății Sucevei, unde se vor executa lucrări de consolidare, Muzeul Național al Bucovinei propune o ediție „de restaurare” a evenimentului ”Cetatea de Rock a Sucevei”, prima ediție a acestuia  fiind organizată în urmă cu un an.

Va fi muzică rock, cu două concerte susținute de KEMPES și BUCIUM, în zilele de 26, respectiv 27 august 2023,  care vor  răsuna de pe zidurile cetății, de pe bastionul de apărare, iubitorii genului fiind așteptați în curtea exterioară a cetății de Scaun.

Preț bilete: 16 lei – adulți; 8 lei – pensionari; 4 lei – elevi/studenți

Biletele se pot achiziționa direct de la Casa Custodelui a Cetății de Scaun a Sucevei în ziua concertelor, sau on-line de pe: https://booktes.com/bilet/cetatea-de-scaun-a-sucevei

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *