Klaus Iohannis, la Adunarea Regională a organizațiilor PNL Nord-Est de la Iași. Delegația suceveană, prin președintele Gheorghe Flutur și vicepreședintele regional Ion Bălan a cerut sprijinul președintelui pentru autostrada Moldovei

Partidul Naţional Liberal a organizat sâmbătă, 5 octombrie 2019, Adunarea Regională a organizațiilor PNL Nord-Est, desfășurată la Iași, la Centrul de Evenimente – Agora. La eveniment au luat parte președintele României, Klaus Iohannis, președintele PNL, Ludovic Orban, alături de circa 1.600 de membri și simpatizanți ai PNL, parlamentari, aleși locali din regiune.

Delegația Organizației Județene PNL Suceava a fost una dintre cele mai numeroase, fiind condusă de președintele organizației, Gheorghe Flutur, președinte al Consiliului Județean și de deputatul Ioan Bălan, vicepreședinte Regional al  PNL.

În discursul său, președintele PNL Suceava, Gheorghe Fluture, a transmis că “Nu este suficient metrul de autostradă de la Suceava. E nevoie de inițiativă. Iare garantul pentru Moldova este  președintele Klaus Iohannis și acesta trebuie să fie cuvântul de ordine în cinci săptămâni, pentru ca echipa președintelui Klaus Iohannis să ne lege de celelalte provincii istorice”

Deputatul Ioan Bălan,  vicepreședintele regional al PNL a arătat în discursul său că „După alegerile din 2016 s-a răspândit în România ciuma roșie. Contagiunea era așa de primejdioasă încât cel mai mic contact al unui ciumat cu o instituție publică molipsea și perturba grav funcționarea acesteia. Cioclii roșii din Guvern și din Parlament au înstăpânit și jefuit țara cu o cruzime greu de descris. Din Guvern, din Parlament, din instituții publice, prin amanți și prin amante, nepoți, incompetenți și analfabeți funcțional, îngâlgători de limbă română au ridicat hoția a la rang de virtute, au înlocuit competența cu aroganța”.

 

Președintele organizației municipale a PNL Suceava, primarul Ion Lungu a transmis la rândul său un mesaj de la Iași: ”Am participat astăzi la Adunarea Regională a organizațiilor PNL din regiunea Nord-Est, la care am avut onoarea să participe și Excelența Sa, Președintele României Klaus Iohannis. Certitudinea noastră este că Moldova va ieși din izolare, că va avea autostrăzi și că vom trăi într-o Românie normală, este Klaus Iohannis!”

Preşedintele Klaus Iohannis a ȋntărit la Iași angajamentul său şi al Partidului Naţional Liberal pentru construcţia Autostrăzii Moldovei:

“Această autostradă este cel mai important obiectiv de infrastructură pentru Moldova. Dacă scăpăm de pesediști și ajungem să avem un guvern liberal, această autostradă se va face. Avem nevoie de infrastructură rutieră, digitală. Pentru Moldova, o Românie normală este una în care există o autostradă care leagă Moldova de restul țării.”

Please follow and like us:

7 comentarii la „Klaus Iohannis, la Adunarea Regională a organizațiilor PNL Nord-Est de la Iași. Delegația suceveană, prin președintele Gheorghe Flutur și vicepreședintele regional Ion Bălan a cerut sprijinul președintelui pentru autostrada Moldovei

 • 6 octombrie 2019 la 17:45
  Permalink

  ”cióclu sm [At: E. KOGĂLNICEANU, ap. LET. III, 193/3 / Pl: ~li / E: bg уокла Cf cioaclă] 1 (Înv) Persoană care transportă ciumații la groapă. 2 (Reg) Persoană care însoțește dricul. 3 (Buc; Mol) Gropar. 4 (Fig; reg) Om rău care produce distrugerea morală a cuiva. 5 (Spc; reg) Slujbaș corupt Cf cioclaș. 6 (Reg) Om pipernicit.
  sursa: MDA2 (2010)”

  Pentru ca d. Balan sa aleagă înțelesul și desemnatul în cunoștință de cauză atât CA COrectitudine de limbă, cât și CA CUltura.

  Răspunde
 • 7 octombrie 2019 la 15:29
  Permalink

  …Ar mai fi de observat că acolo s-a strâns tot levigatul pedelisto-penticostal,doar ușor coafat,dar și că numitul Balan,cel care și-a luat bacalaureatul prin efracție sau escaladare,cu vreo doi ani de liceu lipsă,cu CV-ul burdușit cu titluri academice conferite la apelul de seară,împreună cu gauleiterul Flutur fac ceea ce au făcut dintotdeauna,adică mănâncă un anumit subprodus al digestiei, cu lopata ,și anume cu lopata de intervenție a domnului Ghiță,cea căreia i-a făcut dumnealui elogiul la Suceava,la deschiderea anului universitar…
  Altfel, ar fi de dorit să ne comunice dumnealor,poate tot de-acolo din inima regiunii penticostale de nord-est (Oare se scrie cu majuscule? Nem todom,ia niznaiu ,cum ar zice domna Turcan,cea care a învățat la universitatea Lomonosov limba rusa comercială a KGB -ului…) însă cu titlu că ar fi din regiunea Liberală de Nord-Est,următăoarele:
  Câți dintre următorii, președinți ai României cu mandate certe,au construit sau li se poate atribui vreun merit în construirea de autostrăzi?
  Nicolae Ceaușescu
  Ion Iliescu
  Traian Băsescu (!!!)
  Klaus Werner Johannis
  Printre altele,ca să aflăm și cărei atribuții constituționale a președintelui republicii,(a instituției,nu a domnului Johannis care este doar președintele-vechil merkelean al PDL, aripa săsească) i-ar corespunde construirea de autostrăzi,câți metri de autostradă (în afară de metrul lui Mandache) a confecționat taica Joha,și de ce crede herr Ghiță că în al doilea mandat va face ,să zicem,2 (doi) metri?
  Ar mai fi câte ceva de zis la această panaramă de toamnă,un fel de octoberfest identic natural cu manifestări de același tip,cu același confectioneur,like this:
  http://prntscr.com/pfutw6
  …cu aceeași geacă,ca element de continuitate:
  http://prntscr.com/pfuvy4
  …și,în general sub auspiciile favoravbile ale aceluiași instrumentar specifc ,agreat Schweighhofer,cf.
  http://prntscr.com/pfuwyq
  …că în 2009 herr Schmetterling era șeful campaniei electorale a unui anume Kior,campionul autostrăzilor din Romania,numa ni,taman la Iași:
  http://prntscr.com/pfv6d7
  Acuma,că preafericitul Stan de la PSD împreună cu nefericitul Boby ,cel de pe trotinetă,reacționează prin absență sau in contratimp sau deloc sau aiurea sau aleatoriu,după un algoritm secret,stabilit în pivnițele cu vin de la Fălticeni unde li s-a rezervat și lor o bucățică de herzoghtum Bukowina,atâta cât să aibe vechimea in muncă,aceeași muncă cu lopata citată mai sus,deci asta nu e treaba noastră…
  Că,oricum,ei ies la alegeri pe primul loc numai atunci când li se dă voie sau când PIB-ul României scade cam cu 10% după câte o rundă de binefaceri specifice PDL-ului, in diferitele sale ipostaze… De ce să-și bată ei gura de pomană,este știut că gura bate ce bate,nu mai bine așteptăm noi când timpul este copt,ca in 2012,atunci ar fi ieși pe primul loc, inclusiv in Suceava și dacă ar fi pus un bou în capul listei (ceea ce s-a și întâmplat,nu dau nume…) iar la președinte nu le iese neam,încât stai și te întrebi dacă nu cumva in crama de la Falticeni se negociază cu zaruri măsluite,adică așa le pică lor mereu – mortu-n casă…
  Sau,mă rog,moarta, după caz…
  In rest,va fi un galop de sănătate a lui Klaus,ce dacă vorbește in silabe ca să poată,mai întâi,traduce din săsească in română,important e că poporul este masochist,este topit după un guvern Boc sau de tip Boc,după tăieri de pensii și salarii,flegme,el mai vrea bundițe multe,jderi,festivaluri,curse aeriene inaugurate de primul-secretar la CJ al PDL,să ne luăm cartea de muncă și s-o tăiem la Frau Merkel,că aia care vin din Maghreb cu curse de pasageri clasa a V-a nu se pricep la hasmațuki și nici la șters la *ur,cam strâmbă din nas…
  Amin!
  Cum ar zice un fost pastor penticostal de pe la noi,fost și el pastor-șef pe regiunea penticostală de nord-est,actualmente pensionat a doua ora dela SRI,din rațiuni cosmetice – mai vorbea lumea,mai una alta,îi cauza lu’ Nelu la misia sa politică.Că de unde să se fi pensionat a doua oară? Dacă știți,să ne spuneți și nouă,să ne cerem scuze de la serviciul resurse umane de pe strada Gh. Doja din mun’cipiu.

  Răspunde
 • 7 octombrie 2019 la 16:54
  Permalink

  Da, domnu aprodu liniuta jos purici, nu-i a bine. Ba chiar îi de rău. Rău-rău!

  Răspunde
 • 7 octombrie 2019 la 17:45
  Permalink

  Lăsați,domnu’ Rot,eu nu vă răspund cum e bine, că nu vreau să mă pun în gură cu domnu’ Gibs,care l-a prins pe Nelu cu rața-n gură și l-a făcut de comandă, din dicționar… Dar eu vă întreb:dumneavoastră ați observat că doamna din poză, dreapta-jos,respectiv doamna Gorghiu,seamănă din ce în ce mai mult cu doamna Udrea? E,nu chiar în toate,dar așa,la croi,cum despică aerul,la alean,la tupeu,la alte cele… Despre doamna Turcan nu vreau să mă pronunț explicit deoarece nu știu dacă ar semăna cu cineva,vag aduce cu Rosinanta,însă rămâne așa,în limitele rusei comerciale,nu ne băgăm și la spaniolă…

  Răspunde
 • 7 octombrie 2019 la 18:07
  Permalink

  Eu n-o recunosc pe această doamnă și pace buna. Dar sigur aveți dreptate când ziceți cu cine seamănă. E vorba de un partid care dispune de mari rezerve de Udre. Păi uitați-vă și la bărbații care pozează, nu numai șa Rosinante. Că doar n-o fi ăsta un motiv să nu guverneze! Adevărat că spre dezastrul nostru definitiv.
  In rest, multumesc pentru apreciere și la mai mare! Cu asta rămânem (vedem dacă legată de coadă).

  Răspunde
 • 7 octombrie 2019 la 18:12
  Permalink

  Cred ca dreapta jos se face o confuzie. Trebuie sa fie în discuție conjudețeanca noastră, Marcela Cobuz, fată faină. Insa nu inseamnp că nu susțin punctul de vedere. Chiar d. Nelu aduce a dna Udrea. Când era dânsa însărcinată.

  Răspunde
 • 7 octombrie 2019 la 18:18
  Permalink

  Salutare, dl Gib dacă mai esti pe aici. Mi-a plăcut din citatul matale din dicționar definiția pentru cioclu ”Persoană care transportă ciumații la groapă”. A nimerit-o d. Nelu. Într-adevăr niște ciocli psdistii ăștia.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *