Klaus Iohannis, la Adunarea Regională a organizațiilor PNL Nord-Est de la Iași. Delegația suceveană, prin președintele Gheorghe Flutur și vicepreședintele regional Ion Bălan a cerut sprijinul președintelui pentru autostrada Moldovei

Partidul Naţional Liberal a organizat sâmbătă, 5 octombrie 2019, Adunarea Regională a organizațiilor PNL Nord-Est, desfășurată la Iași, la Centrul de Evenimente – Agora. La eveniment au luat parte președintele României, Klaus Iohannis, președintele PNL, Ludovic Orban, alături de circa 1.600 de membri și simpatizanți ai PNL, parlamentari, aleși locali din regiune.

Delegația Organizației Județene PNL Suceava a fost una dintre cele mai numeroase, fiind condusă de președintele organizației, Gheorghe Flutur, președinte al Consiliului Județean și de deputatul Ioan Bălan, vicepreședinte Regional al  PNL.

În discursul său, președintele PNL Suceava, Gheorghe Fluture, a transmis că “Nu este suficient metrul de autostradă de la Suceava. E nevoie de inițiativă. Iare garantul pentru Moldova este  președintele Klaus Iohannis și acesta trebuie să fie cuvântul de ordine în cinci săptămâni, pentru ca echipa președintelui Klaus Iohannis să ne lege de celelalte provincii istorice”

Deputatul Ioan Bălan,  vicepreședintele regional al PNL a arătat în discursul său că „După alegerile din 2016 s-a răspândit în România ciuma roșie. Contagiunea era așa de primejdioasă încât cel mai mic contact al unui ciumat cu o instituție publică molipsea și perturba grav funcționarea acesteia. Cioclii roșii din Guvern și din Parlament au înstăpânit și jefuit țara cu o cruzime greu de descris. Din Guvern, din Parlament, din instituții publice, prin amanți și prin amante, nepoți, incompetenți și analfabeți funcțional, îngâlgători de limbă română au ridicat hoția a la rang de virtute, au înlocuit competența cu aroganța”.

 

Președintele organizației municipale a PNL Suceava, primarul Ion Lungu a transmis la rândul său un mesaj de la Iași: ”Am participat astăzi la Adunarea Regională a organizațiilor PNL din regiunea Nord-Est, la care am avut onoarea să participe și Excelența Sa, Președintele României Klaus Iohannis. Certitudinea noastră este că Moldova va ieși din izolare, că va avea autostrăzi și că vom trăi într-o Românie normală, este Klaus Iohannis!”

Preşedintele Klaus Iohannis a ȋntărit la Iași angajamentul său şi al Partidului Naţional Liberal pentru construcţia Autostrăzii Moldovei:

“Această autostradă este cel mai important obiectiv de infrastructură pentru Moldova. Dacă scăpăm de pesediști și ajungem să avem un guvern liberal, această autostradă se va face. Avem nevoie de infrastructură rutieră, digitală. Pentru Moldova, o Românie normală este una în care există o autostradă care leagă Moldova de restul țării.”

Please follow and like us:

Un comentariu la „Klaus Iohannis, la Adunarea Regională a organizațiilor PNL Nord-Est de la Iași. Delegația suceveană, prin președintele Gheorghe Flutur și vicepreședintele regional Ion Bălan a cerut sprijinul președintelui pentru autostrada Moldovei

  • 7 octombrie 2019 la 18:18
    Permalink

    Salutare, dl Gib dacă mai esti pe aici. Mi-a plăcut din citatul matale din dicționar definiția pentru cioclu ”Persoană care transportă ciumații la groapă”. A nimerit-o d. Nelu. Într-adevăr niște ciocli psdistii ăștia.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *