L-a dus pe vecin cu mașina la cumpărături în Zamostea. Acesta și-a însușit-o pentru o cursă terminată pe un teren viran, unde a abandonat automobilul, cu avarii

Duminică seară, după ora 21.00,  lucrătorii SPR 13 Bălcăuţi, au fost sesizați prin 112 de către un bărbat de 59 ani, din comuna Grămeşti, despre faptul că, în ziua de 28.06.2020, în jurul orelor 14:00, a găsit autoturismul său marca VW Golf  pe un teren viran din comuna Zamostea, avariat.

S-a stabilit că în ziua de 27.06.2020, în jurul orelor 19:00, proprietarul mașinii a fost solicitat de către vecinul său  Dumitru F., de 42 ani, pentru a-l transporta cu autoturismul până la un magazin din comuna Zamostea, pentru a face nişte cumpărături.

Șoferul a parcat autoturismul în proximitatea magazinului, lăsând cheile în contact.

Pe la ora 22.00 a zilei de sâmbătă, proprietarul automobilului a constatat că autoturismul nu se mai afla în locul respectiv, iar vecinul său plecase.

În ziua următoare, respectiv în data de 28.06.2020, acesta a fost anunţat de  o femeie că pe un teren viran se află autoturismul său, aceasta precizând faptul că a văzut cum acel autoturism a fost condus de Dumitru F. pe câmp, după care a fost abandonat.

La locul indicat proprietarul  şi-a găsit autoturismul avariat, respectiv aripă stânga faţă înfundată, bară faţă dislocată, motiv pentru care a sesizat organele de poliţie.

Proprietarul mașinii se constituie parte civilă cu suma de 1000 lei, reprezentând contravaloarea reparaţiilor.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”furt în scop de folosinţă” și „distrugere”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *