La 15 ani după divorț, un vicovean recalcitrant continuă să o terorizeze pe fosta soție

Miercuri dimineață, în jurul orei 10.00, C. M., o femeie de 42 ani, din orașul Vicovu de Sus, a reclamat faptul că în dimineața acelei zile, în jurul orei 05.00, fostul soț, S.I., de 44 ani, din aceeași localitate, a pătruns fără drept în locuința acesteia.  Femeii i s-a adus la cunoștință faptul că are dreptul emiterii unui ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, respectiv 120 de ore, împotriva fostului ei soț, drept pe care și l-a exercitat.

Ea a declarat că este divorțată de S.I. de aproximativ 15 ani însă acesta  obișnuiește să meargă la domiciliul acesteia de pe str. Patriei, oraș Vicovu de Sus, deși acesta are domiciliul pe str. Calea Bucovinei, unde provoacă scandal.

În dimineața zilei de 13.02.2019, în jurul orei 05.00, S.I. a pătruns din nou fără drept în  locuința femeii, amenințând-o.

Bărbatul a fost identificat, fiind într-o stare vădită de ebrietate  și având un comportament violent și agresiv verbal, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, de unde a fost condus ulterior la Spitalul de Psihiatrie Rădăuți, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

În cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „violare de domiciliu” și ,,amenințare”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *