Mopan Suceava
Actualitate

La beție, un individ cu probleme psihice din Vicovu de Jos a distrus contorul electric al gospodăriei unui consătean

În cursul zilei de vineri, 17 martie, patrula de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată prin 112 de către un bărbat de 53 ani din Vicovu de Jos cu privire la faptul că un anume Paul M. i-a distrus contorul de pe stâlp.

Cu ocazia deplasării la fața locului și a verificărilor efectuate a fost identificat apelantul care a relatat faptul că numitul Munteanu Paul de 69 ani i-a spart carcasa contorului de pe stâlpul din fața locuinței fiindu-i cauzat un prejudiciu de 2.000 lei.

Paul M. este cunoscut pe raza comunei Vicovu de Jos ca fiind o persoană consumatoare de alcool, cu probleme psihice, iar polițiștii au plecat căutarea sa, fiind identificat la locuința unui vecin.

vând în vedere comportamentul acestuia a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți pentru a fi internat la secția de psihiatrie din cadrul unității spitalicești.

În cauză s-a întocmit dosar cu privire la săvârșirea infracțiunii de distrugere, cercetările urmând a fi continuate de către organele de poliție din cadrul Postului de Poliție Vicovu de Jos.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *