La furat cu căruța prin Bazar. Trei tineri romi din Șcheia au furat un chioșc, l-au dus pe malul Sucevei și s-au pus pe împărțit prada, până când au fost prinși

În ziua de luni, 14.12.2020, după ora 10.00, o patrulă de ordine publică a poliției municipale a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că trei persoane  sustrag dintr-un chioșc metalic mai multe bunuri din incinta Complexului Comercial Bazar.

Apelantul a explicat că a observat  un grup  de trei persoane  care au sustras un chioșc metalic din Bazar cu un atelaj hipo după care s-au deplasat pe albia râului Suceava și sortează bunurile sustrase.

Polițiștii i-au găsit pe cei trei indivizi de etnie rromă care încărcau mai multe bunuri într-un atelaj hipo și la vederea organelor de poliție au pornit în goană cu căruța, abandonând o parte din marfa furată.

S-a procedat la somarea, interceptarea și oprirea persoanelor în cauză.  Este vorba despre minorul E.S.  în vârstă de 16 ani din Gura Humorului, Oltean Constantin – Gabriel în vârstă de 19 ani și Bozomală Iulian – Cornel în vârstă de 19 ani, ambii din comuna Șcheia.

Cei trei au fost duși la sediul Secției de Poliție Burdujeni pentru continuarea cercetărilor.

A fost întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante, cercetările fiind preluate de către lucrători din cadrul BIC sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *