LA MITOCU DRAGOMIRNEI A FOST REACTIVAT VECHIUL USL, CU SCOPUL DE A-L DEMITE PE VICEPRIMARUL PMP RADU REZIUC

Președintele Organizației județene a Partidului Mișcarea Populară (PMP) Suceava, Marian Andronache și-a exprimat, într-un comunicat de presă ”surpriza” legată de faptul că în comuna Mitocu Dragomirnei a fost ”reactivată” alianța PNL-PSD, fosta USL, care și-a propus să îl demită pe viceprimarul PMP Radu Reziuc. În acest sens a fost redactat și un proiect de hotărâre de consiliu local, care va fi supus votului deliberativului local în ședința din 3 august a.c.
Prezentăm mai jos comunicatul de presă semnat de Marian Andronache, care deține și funcția de viceprimar al municipiului Suceava iar în consiliul local municipal, PMP este aliat al PNL:

Am aflat cu surprindere de existența unui protocol de colaborare încheiat între două formațiuni politice la nivelul comunei Mitocu Dragomirnei, respectiv Organizația PSD Mitocu Dragomirnei, reprezentată de președintele Rățoi Toader și Organizația PNL Mitocu Dragomirnei, reprezentată de președintele Solcan Dănuț, prin care aceștia înștiințează Primăria comunei Mitocu Dragomirnei, condusă de primarul PNL Solcan Dănuț, de constituirea unei alianțe politice PSD-PNL în vederea schimbării viceprimarului PMP, Radu Reziuc. Aceasta în contextul în care, cu doar două săptămâni în urmă, dl. Rățoi Toader i-a dat asigurări dlui. Radu Reziuc că la Mitoc majoritatea anti-Solcan funcționează. Este cunoscut în comună faptul că Radu Reziuc a devenit un concurent foarte serios pentru actualul primar prin implicarea lui continuă și susținută în multe acțiuni de curățenie și înfrumusețare, activități culturale, de promovare a localității etc. și era o chestiune de timp până la următoarea tentativă de schimbare a acestuia. Indiferent de ce se va întâmpla în ședința Consiliului Local al comunei Mitocu Dragomirnei din data de 03.08.2018, ora 1000, care are pe ordinea de zi proiectul de hotărâre pentru schimbarea din funcție a viceprimarului, singurul câștigător al acestei lupte politice va fi Radu Reziuc, președintele Organizației PMP Mitocu Dragomirnei, care este sprijnit necondiționat de Organizația Județeană PMP Suceava, întrucât în doi ani de mandat de viceprimar a demonstrat că știe ce are de făcut pentru a schimba în bine imaginea acestei localități. Rog pe cei doi președinți de organizații județene, domnul Gheorghe Flutur – PNL și domnul Ioan Stan – PSD, să spună public dacă au cunoștință de faptul că la Mitocu Dragomirnei USL-ul s-a reactivat și dacă au girat acest protocol sau nu!

Președinte Organizația Județeană PMP Suceava Marian Andronache

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *