La mulți ani tuturor profesorilor, învățătorilor și educatorilor! Mesaj din partea viceprimarului Sucevei Marian Andronache, de Ziua Națională a Educației

Viceprimarul municipiului Suceava, Marian Andronache a transmis un mesaj  dascălilor din școlile sucevene  și din toată țara, dar și din întreaga lume, care și-au dedicat cariera profesională către educația copiilor și tinerilor, de Ziua Internațională  a Educației:

”La mulți ani, tuturor dascălior din învățământul sucevean !

În această zi deosebită, cu prilejul sărbătoririi profesionale – Ziua Internaţională a Educației, îndrept către dumneavoastră, cele mai calde urări de bine și recunoștință!
Vă mulțumesc pentru toată munca depusă în clădirea unor generații de oameni, în adevăratul sens al cuvântului! Mulțumesc domnilor/ doamnelor mele profesori/profesoare, învățători, țnvățătoate, educatori/educatoare pentru educația oferită mie și copiilor mei!
Sunteți mesageri de energie, creativitate și inspirație pentru zeci de generații! Vă doresc multă sănătate, realizări frumoase și puterea de a vă continua munca pe care o faceți cu atât de multă vocație și dăruire! Cu profund respect!” a transmis viceprimarul Marian Andronache!ronache!

Fotografie din arhiva familiei Marian și Cătălina Andronache

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *