La o secundă de tragedie, la Frumosu. O femeie a intrat cu mașina în mijlocul drumului județean tocmai când un microbuz plin cu oameni trecea pe DJ 176

Ieri, 10.09.2019, pe la ora 07.27, polițiștii Secţiei 14 Poliţie Rurală Vama au fost sesizaţi telefonic cu privire la faptul că pe raza comunei Frumosu, pe DJ 176, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, unul dintre autovehiculele implicate efectuând transport public de persoane.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că Liana N., de 40 ani, din comuna Frumosu, în timp ce conducea autovehiculul marca Volkswagen, a pătruns pe drumul județean de pe o stradă adiacentă acestuia, urmând să vireze spre partea stângă, sensul de mers comuna Vama, spre comuna Vatra Moldoviţei, fără a se asigura corespunzător şi fără a acorda prioritate de trecere autovehiculului marca Mercedez Sprinter condus de T.V.,  șofer în vârstă de  32 ani, de loc din comuna Vatra Moldoviţei, care se deplasa pe direcţia comuna Vatra Moldoviţei spre comuna Vama, regulamentar. Microbuzul care transporta pasageri a lovit  autovehiculul condus de șoferița Liana N. care a intrat în intersecție fără să se asigure.

La faţa locului au fost identificate mai multe persoane, pasageri ai microbuzului care efectuează  curse de transport persoaneaparținând  SC Maxitrans Company SRL Câmpulung Moldovenesc, dar şi persoane pasageri ai autoturismului VW condus de femeia din Frumosu. Pasagerii microbuzului au fost preluaţi de un alt mijloc de transport aparţinând aceleiaşi societăţi și au fost transportați către destinație: municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Liana N. șoferița care a produs evenimentul rutier a scăpat ușor,  fiind sancţionată contravenţional conform art. 135 lit. f din HG 1391/2006.

”Având în vedere regimul autovehiculului a fost contactat un reprezentant al ISCTR Suceava, acesta relatând verbal că faţă de autovehiculul în cauză nu se impun verificări suplimentare ori măsuri, având în vedere distanţa traseului efectuat”, se arată într-un raport al polițiștilor care circulă pe la Frumosu, fie aceștia de la Vama ori de la Câmpulung.

Acum trei zile un tânăr a fost împușcat în spate pentru că mașina în care se afla, care circula ”sinuos” în miez de noapte, nu a oprit la avertismentele polițiștilor. Acum o zi, o doamnă care a intrat pe drumul județean 176 fără să se uite împrejur, a produs un eveniment rutier intrând în fața unui microbuz care ducea oameni la muncă sau copii la școală, la primele ore ale dimineții  și a fost doar sancționată contravențional.

Pentru curiozitatea noastră, vrem să aflăm cine este și ce rude are doamna de 40 de ani Liana N., care a primit doar o amendă, după ce a fost la un pas să provoace o catastrofă rutieră,  cine este și ce rude are șoferul de 18 ani care conducea în noaptea de sâmbătă spre duminică automobilul aflat în urmărirea polițiștilor în care s-a tras spre cauciucuri dar a fost împușcat un om, chit că are doar 20 de ani despre care dorim să aflăm, de asemenea, cine este și ce rude are și, în principal, dorim să aflăm identitatea polițistului care a nimerit cu pistolul din dotare un om din mașină iar nu cauciucul țintit, cine este și ce rude are.  

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *