La Primăria Rădăuți se va lucra în două schimburi. Viceprimarul Bogdan Nicolau: săptămâna viitoare toți angajații Primăriei vor fi testați pentru COVID – 19

Viceprimarul municipiului Rădăuți, Bogdan Nicolau care a preluat responsabilitatea  pentru administrarea orașului în  perioada în care primarul Nistor Tătar, confirmat ca infectat cu noul coronavirus este indisponibil,  a declarat că săptămâna viitoare se va efectua testarea pentru COVID  – 19 la toți angajații Primăriei Rădăuți. A venit și o  adresă  în acest sens  de Direcția de Sănătate Publică Suceava.

Se știe că primarul municipiului Rădăuți, Nistor Tătar, în momentul în care a  aflat că este inf ectat cu noul coronavirus a decis să se trateze la domiciliu. Pentru că s-a pus în discuție un eventual tratament preferențial pentru edilul Rădăuțiului confirmat pozitiv, Nistor Tătar a acceptat să se  interneze în sectorul COVID de la Spitalul municipal. El este acum, spun surse din unitatea spitalicească rădăuțeană, coleg de salon cu primarul comunei Horodnic de Sus, Valentin Luța, de asemenea infectat cu noul coronavirus.

La Primăria Rădăuți urmează a fi testați săptămâna viitoare toți cei 77 de angajați rămași la treabă, din cei 78, primarul fiind, cum am spus, internat în spital.

Vicerimarul Bogdan Nicolau a declarat că s-a decis ca în Primărie activitatea să se desfășoare în două schimburi, unul între orele 6.00 – 14.00 și al doilea între orele 14.00 – 20.00.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.