La Rădăuți: iluminatul public oprit și repornit, fără noimă; asfaltare compromisă în doar o săptămână. Traian Andronachi cere explicații primarului Bogdan Loghin

Avocatul Traian Andronachi, președinte al organizației municipale PSD și candidat anunțat la funcția de primar al orașului Rădăuți a publicat pe pagina sa de socializare două întrebări, adresate primăriei municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, pe care la preluăm și le transmitem mai departe:

 

”2 chestiuni către Primăria Municipiului Rădăuți:

  1. Zile trecute, ca urmare a nemulțumirilor rădăuțenilor, s-a decis redeschiderea ilumiatului public stradal, pe timp de noapte.

Întrebarea este, CINE A DECIS INCHIDEREA ILUMINATULUI ȘI ULTERIOR, REDESCHIDEREA LUI?

A existat vreo dezbatere publică, vreo hotărâre de consiliu local?? Că părerea rădăuțenilor pentru conducerea primăriei se pare că nu e necesara pentru a decide în numele și pentru rădăuțeni această chestiune care e de utilitate publică. Cum de altfel e și problema cu apa… de curiozitate, așteptăm răspunsul primăriei.

Întrebarea nr. 2:

ÎN CARE STANDARD DE CALITATE SE ÎNCADREAZĂ LUCRAREA DE ASFALTARE DE PE STRADA DIMITRIE DAN (în afară de standardul d-lui primar care ne-a asigurat că asfaltările se desfășoară sub atenta lui supraveghere).

Fotografiile de mai jos, daca nu sunt elocvente, îl invităm pe dl. primar să facă o plimbare pe str. Dimitrie Dan. Pe jos sau la volan, cum domneste, domnia sa… cum DOMNEȘTE!

Săptămâna trecută ne anunța cu pompă despre acest lucru, și încă nu sunt 7 zile de la turnare!

Dacă asfaltul se „descompune” în „valuri” fără îngheț, cum se va comporta după iarnă? Și nu mai spun nimic despre faptul că s-au „asfaltat” și gurile de canalizare.”

Acesta este mesajul publicat de Traian Andronachi, care și-a ilustrat postarea cu câteva fotografii relevante.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *