Mopan Suceava
Publicitate

La Snick Ambalaje ai ambalaje de unica folosinta calitative pentru afacerea ta

Ambalajele in care se pastreaza sau livreaza alimentele ori preparatele de diferite tipuri, trebuie sa fie de foarte buna calitate, din mai multe motive. Acestea nu trebuie sa deterioreze gustul mancarii ori ca ambalajul sa se deformeze de la temperaturile prea inalte sau prea scazute. In acest sens, se aleg ambalaje care sa se potriveasca perfect preparatelor care urmeaza sa fie servite de clienti. Snick Ambalaje iti pune la dispozitie ambalaje de unica folosinta calitative pentru afacerea ta. Gama variata din aceste produse este special conceputa pentru mai multe nise din domeniul HoReCa, asadar, cu siguranta vei gasi ceva perfect pentru business-ul tau.

Varietatea de produse calitative vine in ajutorul tuturor antreprenorilor ce dispun de un restaurant, cafenea, hotel, pizzerie, cofetarie, gelaterie sau chiar de afaceri tip street food. In categoriile de produse sunt disponibile articole pentru fast-food-uri, dar si pentru catering, rotiserii si asa mai departe. Fiecare categorie cuprinde produse corespunzatoare fiecarei nise, astfel incat alimentele sau preparatele sa isi pastreze forma si gustul intacte, pana ce clientul le consuma. De asemenea, un alt avantaj al companiei este faptul ca poti alege dintr-o multime de materiale, fie ele prietenoase cu mediul sau nu. Totodata, acestea pot fi personalizate cu numele sau logo-ul afacerii, cat si cu alte date de contact.

Snick Ambalaje isi intampina clientii cu o multime de oferte, promo sau export, cat si cu o gama extinsa de ambalaje de unica folosinta. Calitatea lor superioara permite consumul mancarii chiar si dupa cateva ore, fara ca aceasta sa fi suferit vreo modificare privind gustul. In functie de nevoile business-ului tau, poti opta pentru mai multe tipuri de articole de unica folosinta.

Descopera varietatea de articole pentru mai multe nise!

Pe site-ul snick-ambalaje.com ai la dispozitie articole de unica folosinta pentru catering si street food, pentru cofetarii si gelaterii, articole pentru evenimente si receptii, articole pentru pizzerii si rotiserii, pentru cafenele si smoothie bars, hoteluri si restaurante. Tot pe site mai ai la dispozitie si o categorie speciala pentru igiena si curatenie, unde gasesti produse si solutii cu care sa mentii un nivel optim al acestui aspect in bucatarie.

Cutii de pizza, pahare, farfurii, tacamuri, caserole, boluri, sacose, pungi sau prosoape, toate stau la dispozitia clientului! In plus, sunt disponibile o multime de caserole de diferite forme, iar intreaga gama de ambalaje poate fi confectionata din diferite materiale. De pe site selectezi categoria din care afacerea ta face parte, iar mai apoi sunt listate toate ambalajele, alaturi de cantitatea lor si de material.

Materiale diverse si prietenoase cu mediul

In ultimii ani, tot mai multe afaceri HoReCa si-au indreptat atentia catre ambalajele de unica folosinta biodegradabile, fapt ce ulterior a fost impus si prin lege. La Snick Ambalaje ai la dispozitie o multime de materiale de acest tip, precum trestie, palmier, lemn, hartie, carton sau PLA – toate fiind prietenoase cu mediul.

Daca ai nevoie de ajutor in alegerea produselor ori vrei sa discuti cu unul dintre reprezentanti, o poti face la comenzi@snick-ambalaje.com

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *