La un pas de moarte, după ce, băut fiind, a scăpat chibritul aprins pe hainele care i-au luat foc

Joi pe la orele amiezii, polițiștii Secției Rurale din Ipoteşti au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie din comuna Fîntînele, despre faptul că soțul său,  de  59 ani, și-a dat foc în curtea locuinței.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul se afla la locuința de domiciliu din satul Bănești, comuna Fîntînele, împreună cu fiul său.

La un moment dat acesta, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a ieșit în grădina din spatele casei, dorind să fumeze o țigară. Din cauza neatenției și a faptului că are deficiențe de vedere,  omul a scăpat chibritul aprins pe îmbrăcămintea care a început să ardă cu flacără deschisă.

Auzind strigătele tatălui său, fiul acestuia, a luat o pătură cu care a stins flăcările ce îl cuprinseră pe tatăl său, acordându-i totodată primul ajutor.

Soția victimei a sunat la 112 și a solicitat intervenția unui echipaj medical.

La fața locului, s-a deplasat un echipaj de ambulanță din cadrul SAJ  Suceava, care l-a preluat și transportat pe bărbat la Spitalul Județean Suceava, în vederea acordării de îngrijiri medicale. S-a stabilit un diagnostic preliminar „arsură prin flacără gradul II-III, aprox. 30% suprafață corporală”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *