Mopan Suceava
Politica

Lansare cu sala arhiplină, a tânărului candidat liberal Cezar Ciornei la șefia Primăriei Bunești, în prezența președintelui Gheorghe Flutur și a deputatului Bogdan Gheorghiu

Tânărul candidat liberal la șefia Primăriei Bunești, Cezar Ciornei lansat în această dimineață, într-o sală arhiplină, în prezența și cu susținerea președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur împreună cu deputatul Bogdan Gheorghiu.

În sala devenită neîncăpătoare a căminului cultural din Bunești, în prezența a aproape 200 de oameni, Cezar Ciornei și-a prezentat prioritățile pentru mandatul de primar.

Printre acestea se numără recuperarea restanțelor privind punerea în funcțiune a sistemului de apă și canalizare, care este deficitar în momentul de față, asfaltarea drumurilor din localitate, precum și alte proiecte importante, cum ar fi introducerea rețelei de gaze naturale.

De asemenea, Cezar Ciornei a prezentat programe speciale pentru crearea de locuri de muncă, el însuși fiind un om de afaceri, cu mai multe măsuri pentru încurajarea, crearea și susținerea mediului de afaceri.

Gheorghe Flutur, președintele PNL Suceava a cerut locuitorilor din Bunești un vot pentru tânărul Ciornei, care înseamnă un vot pentru modernizarea comunei. Flutur le-a prezentat exemple de comune vecine, conduse de liberali, precum Rădășeni, Moara sau Hârtop, toate aflate în plină dezvoltare., adăugând că speră într-o schimbare a actualului primar, sub mandatul căruia comuna a rămas în urmă.

Despre tânărul candidat, Gheorghe Flutur a mai spus: „Cezar Ciornei este, de asemenea, un om de partid, președintele tineretului liberal, un bun familist și un om de afaceri prosper. Cu Cezar Ciornei primar, comuna Bunești va deveni prosperă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *