Mopan Suceava
Politica

Lansare specială a primarul liberal Marinel Bălan pentru un nou mandat, la Frasin. Flutur: „Bălan a avut, cu puțin timp în urmă, un accident, dar astăzi, deși bandajat, a venit să prezinte realizările, a fost plin de viață, energic și a dezmințit zvonurile despre starea lui de sănătate„

Președintele Consiliului Județean Suceava, candidatul PNL la un nou mandate în fruntea județului, a participat astăzi la o lansare specială, la Frasin, unde primarul liberal Marinel Bălan, în prezența a sute de oameni, a inaugurat noua Casă de Cultură a orașului.

Alături de Flutur s-au aflat senatorul liberal Dan Cadariu și vicepreședinte PNL Gheorghe Niță.

Gheorghe Flutur: „De ce spun eu că e mai specială? Pentru că primarul Marinel Bălan a avut cu puțin timp în urmă un accident, a suferit niște arsuri pe corp dar astăzi, deși bandajat, a venit să prezinte realizările, a fost plin de viață, energic și a dezmințit zvonurile despre starea lui de sănătate.”

Președintele Flutur i-a urat multă sănătate primarului Marinel Bălan, cu bucurie pentru revenirea în echipă și a cerut un vot frasinenilor pentru acest harnic primar, care continuă să aibă proiecte curajoase și bine gândite pentru orașul Frasin.

Clădirea Casei de Cultură, inaugurate astăzi, este o investiție prin intermediul Ministerului Dezvoltării și al Companiei Naționale de Investiții de circa 12 milioane de lei. Este un spațiu generos, cu spatii pentru sala de dans la demisol și discotecă la parter, are sală de spectacole pentru circa 300 de locuri, iar la etaj se găsesc spații dedicate petrecerii timpului liber pentru tineri.

“Frasinul devine un oraș veritabil, cu utilități asigurate pentru oameni, mă refer la apă canal, drumuri modernizate, sediul primăriei modernizat, școlile dotate la nivel european, toate acestea în mandatul primarului liberal Marinel Bălan”, a transmis Gheorghe Flutur.

COMANDAT DE PNL SUCEAVA, COD AEP 21240015

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *