Mopan Suceava
Politica

Lansarea primarului Adrian Popoiu pentru un nou mandat la Primăria Siret, eveniment girat de Gheorghe Flutur în fața unei săli arhipline cu peste 350 de sireteni prezenți

Astăzi, 26 mai 2024, într-un eveniment de excepție a avut loc lansarea primarului Adrian Popoiu pentru un nou mandate la Primăria Siret.

Peste 350 de oameni au umplut sala Casei de Cultură din Siret și au aplaudat la scenă deschisă realizările primarului Popoiu, care a atras fonduri de peste 66 milioane de euro.

Președintele Gheorghe Flutur i-a mulțumit pentru colaborarea și echipa foarte bună pe care o formează împreună și a menționat câteva dintre investițiile realizate împreună: Parcul Științific, Muzeul de Istorie Siret cu Memorialul Holocaustului Evreilor din Bucovina și asfaltarea drumului național până la vamă, modernizarea Vămii Siret, în valoare de 10 milioane de euro la toate acestea contribuția esențială venind prin demersurile făcute de președintele Gheorghe Flutur.

Cel mai important proiect menționat în discuțiile purtate cu cei prezenți la întâlnire a fost Autostrada A7, care va ajunge până la Siret și va contribui la dezvoltarea și modernizarea acestei zone.

Președintele Flutur a discutat cu cei prezenți despre orașul Siret în contextul autostrăzii, despre drumurile județene spre Frătăuții Noi, spre Negostina și Calafindești. El a vorbit despre locurile de muncă ce urmează a fi create de investitori români și străini, în urma demersurilor făcute, una dintre întâlniri cu investitorii având loc la Siret în data de 23 mai, precum și despre modernizarea spitalelor, a școlilor, a spațiilor verzi și a locurilor de joacă pentru copii.

Gheorghe Flutur le-a mulțumit siretenilor pentru solidaritatea demonstrată în momentele dificile de la graniță și le-a cerut să voteze pentru Adrian Popoiu – primar, pentru lista de consilieri locali ai acestuia, pentru el la președinția CJ Suceava și pentru lista de consilieri județeni ai PNL.

Un ropot de aplauze prelungite a fost răspunsul celor din sală la discursul și solicitările președintelui Flutur.

COMANDAT DE PNL SUCEAVA, COD AEP 21240015

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *