Latrina din fundul curții unei gospodării de pe strada Crângului a luat foc după ce o doamnă nu și-a stins bine țigara înăuntru

Marți seară, după ora 23.30,  Poliția municipiului Suceava a fost sesizată de o femeie de pe strada Crângului din localitate  cu privire la faptul că WC-ul din curte i-a luat foc.

În urma verificărilor efectuate de exhipa operativă deplasată la fața locului, s-a stabilit că cea care a făcut sesizarea locuiește împreună cu fiica ei, G.P. și cu concubinul acesteia în imobilul de pe strada  Crângului.

Pe la ora 23.15 femeia a ieșit din casă  cu intenția de a lăsa o pubelă în stradă și a văzut  că latrina din curte era în flăcări. I-a cerut  ginerelui să o ajute pentru a localiza și stinge incendiul. Bătrâna a aflat că fiica ei a folosit WC-ul,  a fumat o țigară înăuntru pe care ar fi stins-o în ușă și a aruncat-o pe jos. Se vede treaba că țigara nu era stinsă cu totul.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al ISU Bucovina care a constatat pagubele concluzionând faptul că sursa probabilă de aprindere este efectul termic provocat cel mai probabil de o țigară fiind determinată de fumatul în loc nepermis, cu pericol de propagare la magazie și locuință.

Nu au fost alte pagube materiale și nu s-au înregistrat victime omenești.

În cauză sunt efectuate cercetări de către lucrătorii Poliției municipiului  Suceava, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere din culpă, cauza urmând a fi repartizată lucrătorilor din cadrul Biroului Investigații Criminale.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *