Laura Cătălina Culipei, șefa Organizației de Femei a PNL Suceava, a demisionat din Partidul Național Liberal

Laura Cătălina Culipei, președinta Organizației de Femei a Partidului Național Liberal – Filiala suceava, a demisionat din partid. În scrisoarea transmisă președintelui organizației județene PNL, Gheorghe Flutur, ia spune că demisionează ”din motive personale”.

Aceste morive au fost detaliate în postarea de de pe facebook:  

”A venit momentul în care, să îmi iau rămas bun de la un proiect pentru care mi-am dedicat toată energia ultimilor ani. Un proiect în care am crezut cu tărie, un proiect care m-a determinat să lupt pentru toate principiile pe care le-am dobândit de-a lungul vieții. Un proiect politic despre care credeam că este drept, despre care credeam că mă reprezintă, pe care l-am propovăduit cu toată puterea mea.

Astăzi, din acel proiect nu mai regăsesc nimic care să mă reprezinte.

Oamenii s-au schimbat, principiile s-au schimbat, valorile, așteptările.

Astăzi, Partidul Național Liberal este un partid care nu mă face mândră, modul de a se lua deciziile mă surprinde, iar faptul că s-a ajuns până la a minți, efectiv, electoratul, m-au determinat să părăsesc acest proiect.

Renunț la Partidul Național Liberal de astăzi, pentru a-mi putea continua toate proiectele pe cont propriu, fără minciuni, fără compromisuri, fără rușine.”

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *