Laura Morar și Daniel Prorociuc sunt noii subprefecți ai județului Suceava

Noii subprefecți ai județului Suceava desemnați astăzi prin hotărâre de Guvern sunt  Laura Morar, susținută de PMP Suceava și Daniel Prorociuc, până acum consilier local PNL.

Laura Morar, are 39 ani, este căsătorită și are un copil.
Este licențiată în Drept și Știinte Administrative (București, promoția 2003) și Limbi și Literaturi Străine – limba engleză principal (București, promoția 2004). Are un masterat în traducere, interpretariat și tehnica documentării și cercetării terminologice și cursuri postuniversitare de Drept Comunitar European.
A obținut mai multe de specializări cu certificare națională (CNFPA): Manager Proiect, Expert Accesare Fonduri Europene, Formator, Expert Achiziții Publice, precum și specializări cu certificare internațională în domeniul comunicării: NLP Practitioner, Master NLP Practitioner si LAB Profile Practitioner.
Și-a început cariera în 2004, la București, în cadrul departamentului juridic și administrativ al unui fond de investiții. A coordonat proiecte de recrutare și audit de resurse umane în cadrul unei companii de head-hunting și executive search. A fost membru activ al echipei unuia dintre cei mai mari organizatori de conferințe și evenimente de business din sud-estul Europei.
Din 2007, în Suceava, în cadrul unei companii de consultanță pentru afaceri și management, ca Manager de Proiect, a elaborat, administrat și implementat mai mult de 30 de proiecte cu finanțare europeană pentru autorități publice și entități private. Lector asociat în mai multe proiecte, a elaborat și susținut cursuri pe diverse teme pentru cursanți din zona publică sau privată. În calitate de Director de Proiect, a coordonat și participat activ la elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locală 2014-2020 pentru Grupul de Acțiune Locală “Sucevița-Putna”.
Din anul 2017, ocupă funcția de consilier principal în cadrul autorității publice a Municipiului Suceava, fapt ce dovedește abilitățile sale de analizare a activităților desfășurate de serviciile publice.

”Principalele considerente care au cântărit în luarea deciziei de susținere sunt vasta experiență a domniei sale în ceea ce înseamnă probleme de natură juridică, chestiuni legate de coordonarea anumitor proiecte sau de elaborare a unor strategii de dezvoltare durabilă.
Considerăm că experiența ca jurist, tipurile de activități desfășurate până acum pe parcursul profesional și studiile de specialitate o recomandă pe deplin pe doamna Laura Morar pentru această poziție și avem convingerea că domnia sa va îndeplini cu brio atribuțiile funcției iar expertiza dumneaei va constitui un aport pozitiv pentru Instituția Prefectului”, se arată într-un comunicat de presă al PMP Suceava.

Daniel Prorociuc este consilier local PNL aflat la al doilea mandat. Este absolvent de Comunicare şi Relaţii Publice în cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative Bucureşti şi al Facultăţii de Economie, specializarea marketing, din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi.Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *