Lemn în valoare de aproape 30.000 lei confiscat la Vadu Moldovei

La 12.07.2019, orele 18:20, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei  au oprit pentru control,  pe DN2E din  comuna Vadu Moldovei, ansamblul rutier condus de un bărbat de 47 de ani, din comuna Izvoarele Sucevei, care transporta material lemnos în baza unui aviz de însoțire emis de o societate cu sediul în comuna Pojorâta.            

Întrucât existau indicii cu privire la existența unui transport repetat folosind același aviz, în urma verificărilor efectuate prin vizualizarea camerelor video  și a probelor strânse s-a constatat faptul că ansamblul rutier a efectuat două transporturi de material lemnos, respectiv la data de  11.07.2019 și în data de 12.07.2019, în baza aceluiași aviz de însoțire.

Având în vedere cele constatate, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici care au procedat la inventarierea materialului lemnos, rezultând cantitatea de 45,79 m.c. cherestea rășinoase.

În cauză s-a dispus sancționarea contravențională a societății emitente și confiscarea materialului lemnos, în valoare de 29.259,81 lei, care a fost predat în custodie de către Ocolului Silvic Fălticeni.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *