”Let’s Do It Romania! Let’s Do It Remezău! Let’s Do It Voitinel!” Copiii de școală din cele două localități au participat la campania națională de curățenie

Ieri, 21 septembrie, peste tot în țară s-au organizat acțiuni de curățenie, în care au fost implicați elevi din învățământul gimnazial și nu numai,  asociații, instituții, cetățeni care doresc ca România să devină mai curată. Astfel de acțiuni s-au organizat și în mediul rural, sufletul acestora fiind dascălii dedicați Dar și copiii entuziaști cărora le-au priit din plin cîteva ore în aer liber împreună cu colegii, desfășurând și o activitate utilă, dar și un bun exemplu  pentru cei  pentru care păstrarea curățeniei mediului înconjurător și în interiorul localităților în care trăiesc nu constituie o prioritate.

Oferim două exemple de acest fel, unul organizat de Școala Gimnazială Voitinel, altul organizat de Școala Gimnazială nr.2 Vicovu de Jos – Remezău. Fiindcă imaginile vorbesc de la sine, vom reține doar puținele cuvinte ale mesajelor transmise de la cele două unități școlare din localități vecine și îi felicităm atât pe organizatori – cadre didactice de la cele două școli precum ți copiilor participanți.

Școala Gimnazială nr. 2 Vicovu de Jos: ”Let’s do it, Remezau!

 

”Școala Gimnaziala Nr 2 Vicovu de Jos a participat la programul de curățenie din toată țara, Let’s do it, Romania! Astfel încercăm responsabilizarea elevilor și păstrarea unui mediu curat în jurul școlii noastre. Felicitări copiilor pentru implicare!”

 

Școala Gimnazială Voitinel: ,,Let’s Do It, Romania! Let’s Do It, Voitinel!”

 

”Un grup de 150 de elevi și cadre didactice, de la clasele I-VIII, de la Școala Gimnazială Voitinel, s-a alăturat campaniei ,,Let’s do it, Romania!”, reușind să strângă 150 de saci plini de deșeuri! Mulțumim celor implicați și sperăm ca acest gest mic să fie un câștig mare pentru toți!”

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *