Lezaţi în onoarea lor de căruţaşi, trei bărbaţi au spart geamul unui bar şi au bătut un client, la Pătrăuţi. Motivul: poziţionarea căruţei

Ieri, 03.11.2019, polițiștii SPR 5 Dărmăneşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o femeie din comuna Pătrăuți, despre faptul că M.I., un bărbat de 48 ani din localitate, a distrus un geam al barului pe care îl deţine.

Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit că în ziua respectivă, în jurul orei 17:30, la bar a venit M.I., bărbatul reclamat, care era însoţit de un bărbat de 24 ani domiciliat în com Corni din judeţul Botoșani și un altul de 29 ani, din Pătrăuți. Aceştia au parcat căruţa cu care s-au deplasat în fața barului. Proprietarul barului le-a atras atenția să mute atelajul hipo din fața barului, moment în care unul dintre bărbaţi, iritat de solicitare, a afirmat că-l va lovi, după care toţi au plecat.

La ora 21:20, cei trei bărbaţi s-au întors la bar unde au spart un geam.

La acea oră în bar se afla un localnic care a intervenit și le-a spus acestora să plece moment în care a fost lovit de către unul dintre cei trei atacatori.

În cauză s-a înregistrat dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe”, „distrugere” și „violare de domiciliu”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *