Liberalii suceveni au depus azi lista de candidați pentru Parlament. La Senat, lista este deschisă Daniel Cadariu iar la Camera Deputaților de Ioan Balan. Mesajul președintelui PNL Suceava, Gheorghe Flutur

Partidul Național Liberal Suceava a depus a depus astăzi, mercuri, 21 octombrie, la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană, lista candidaților pentru Camera Deputaților și Senat la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. La eveniment a participat și Gheorghe Flutur, președinte al organizației județene a PNL.

„Este o zi importantă la  Suceava! Echipa PNL a depus listele complete de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. În calitate de președinte al organizației județene a PNL trebuie să felicit și să le urez succes colegilor care intră în această bătălie electorală pentru parlamentare. Filiala Suceava a Partidului Național Liberal este filiala câștigătoare, detașată, a alegerilor locale din acest an”, a transmis Gheorghe Flutur, președintele PSD Suceava.

El a mulțumit din nou sucevenilor pentru votul din data de 27 septembrie, de la alegerile locale.

„Vreau să reamintesc că la votul politic, câștigătorul alegerilor locale a fost Partidul Național Liberal, care a făcut la redistribuire 50% din votul politic la Consiliul Județean Suceava. PNL are majoritatea și eu sunt convins că această majoritate de 50% o putem reporta și la alegerile parlamentare.

Asta înseamnă o cifră prudentă, dar realistă, de minim 2 senatori și minim 5 deputați.

PNL are o listă de oameni cu experiență, de oameni competenți! Dacă vorbesc de primii 7, 5 dintre ei sunt oameni de afaceri care în viața lor au realizat foarte multe lucruri ca întreprinzători.

Toți sunt oameni care au experiență și au realizat ceva în viața lor. Întreaga listă cuprinde oameni din toate zonele județului, acoperă toate zonele și aproape toate meseriile oamenilor din Suceava.

Avem nevoie de voturi pentru echipa Partidului Național Liberal la alegerile parlamentare pentru ca noi, cei de la locale, să putem face marile proiecte promise în această campanie.

Mă refer aici la autostrăzi, la gazul metan, la îndiguiri, la aducerea la normalitate a județului Suceava. Sunt convins că echipa PNL, formată din primari, președinte de Consiliu Județean și parlamentari, va duce la dezvoltarea județului Suceava, acolo unde îi este locul”, a mai transmis Gheorghe Flutur.

Lista pentru Camera Deputaților este deschisă de Ioan Balan. Pe locul al doilea este

Angelica Fădor , în timp ce pe cel de-al treilea loc este ocupat de Bogdan Gheorghiu, actualul ministru al Culturii. Aceștia sunt urmați de Dumitru Mihalescul și de actualul vicepreședinte al Consiliului Județean, Viorel Seredenciuc. De asemenea, pe lista pentru Camera Deputaților se află actualul secretar de stat Gelu Puiu, Ovidiu Paul Hrițcu și de Alexandru Șalup.

Lista pentru Senat este deschisă de senatorul Constantin Daniel Cadariu,  acesta fiind urmat de lidera femeilor liberale din județul Suceava, Laura Cătălina Culipei. Lista pentru Senat este completată de Radu Pentiuc și Tudor Placintă.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *