Administratie

Licitație pe 23 ianuarie pentru sensul giratoriu de pe Calea Unirii către ruta ocolitoare Suceava Botoșani

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că pe data de 23.01.2023 va avea loc licitația pentru obiectivul „Sens giratoriu intersecția Calea Unirii cu strada Traian Vuia și strada Apeductului”.

El a spus că s-au montat indicatoarele rutiere iar săptămâna viitoare vor ajunge la Suceava stâlpii de iluminat din Polonia și în acest fel se va finaliza iluminatul public pe Ruta Alternativă Suceava -Botoșani, tronsonul numărul II, strada Apeductului.

”După terminarea acestui tronson, capată contur Ruta alternativă Suceava-Botoșani, urmează în acest an să demarăm lucrările la ultimul tronson, Viaductul peste calea ferată cu ieșire în DN 29.

Am finalizat toată documentația și am depus-o la Ministerul Dezvoltării, legată de finanțarea prin Anghel Saligny, am aprobat demararea procedurilor de expropiere în Consiliul Local.

În anul 2024 ne propunem să dăm în funcțiune în totalitate Ruta Alternativă Suceava-Botoșani, lucru care va conduce la fluidizarea circulației în orașul nostru, mai ales în zona comercială.”, a transmis primarul Sucevei, Ion Lungu.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *