Liderul PV Suceava, Dan Acibotăriță, supărat că Iohannis vizitează America dar nu și județele iar Flutur și Stan se bat fără succes cu cărămida în piept pe infrastructura rutieră

Dan Acibotăriță, președintele Partidului Verzilor Filiala Suceava și secretar executiv al PV la nivel național punctează, în acest sfârșit de săptămână două teme importante, abordate și de alte structuri politice, în comunicate ori conferințe de presă: vizita președintelui Klaus Iohannis în SUA și infrastructura rutieră din județul Suceava.

Iată punctul său de vedere:

Am observat că în cei 5 ani, cât a stat dl. Klaus Iohannis la Cotroceni, a preferat să cunoască străinătatea în locul României, a țării pe care o conduce. Se vede clar că dl.Președinte iubește cu adevărat luxul, călătoriile prin lume, lăsându-i de izbeliște pe români.

În 5 ani s-a dus de 2 ori în SUA, cică să pună România pe hartă, dar nu s-a dus în vizită în toate județele din România, măcar o singură dată. Este jenant ca un președinte de stat să nu-și cunoască țara, să nu-și cunoască alegătorii, dar să le ceară voturile. Este jenant ca un conducător a unui popor să stea ascuns prin diferite locații de lux ale lumii, dar să-ți vorbească de normalitate, de sacrificiu, de viziunea lui pentru țară, iar în realitate să nu simtă nevoile unei națiuni. (Județul Suceava a fost vizitat de președintele Klaus Iohannis de trei ori în acest mandat, trebuie precizat, o dată în plus față de SUA, n.r.)

Din punctul nostru de vedere, al verzilor suceveni, este singurul președinte al României care nu-și vizitează propria țară, nu-și cunoaște propriul popor.

De asemenea, Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că județul Suceava, ca și investiții în infrastructură rutieră pe anul 2019, îl regăsim pe ultimul loc din Nordul Moldovei. Degeaba se bat Stan și Flutur cu ”cărămida în piept”, legat de acest segment, pentru că totul tinde spre zero, iar ceea ce s-a mai făcut se încadrează la capitolul ”cum să-ți distrugi mașina mai repede”. Cine a trecut prin județele Neamț, Bacău, a observat că toate șoselele asfaltate recent au zone de refugii normale, nu cum sunt la noi cu diferențe de înălțime de până la 40-50 de cm.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.