Warning: getimagesize(/home9/suceavps/public_html/wp-content/uploads/2019/03/banica.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home9/suceavps/public_html/wp-content/plugins/wonderm00ns-simple-facebook-open-graph-tags/public/class-webdados-fb-open-graph-public.php on line 1141

Liderul Sindicatului Polițiștilor Suceava, Bogdan Bănică, în război pe facebook cu șeful IPJ, Adrian Buga

Agentul șef  Bogdan Bănică de la Poliția Burdujeni,  liderul Sindicatului Polițiștilor din IPJ Suceava, SNPR DECUS, vicepreședinte al Sindicatul Național al Polițiștilor din România, a postat pe contul propriu de facebook, o suită de întrebări adresate inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, comisar șef Adrian Buga. Întrebările acuzatoare sunt însoțite și de un document fotografiat, considerat de autorul postării, relevant.

Chestiunile invocate de agentul șef Bogdan Bănică  au fost deja preluate de mass media, iar din partea conducerii IPJ Suceava nu a sosit deocamdată un răspuns clarificator pentru fiecare întrebare în parte.

Prezentăm conținutul postării și mai apoi reacția comisarului șef Adrian Buga, transmisă prin intermediul purtătorului de cuvânt al IPJ:

”Cu Alexandru ce probleme aveți, domnule inspector-șef  Buga Adrian? Are băiatul n-șpe rapoarte de mutare, se bat șefii pentru el să-l aibă, de ce îl mențineți ascuns la un post de poliție din fundul pădurii? Pentru că nu a cărat sacoșe? Alex, vin să te ajut să descarci din portbagaj, dacă asta se vrea. Doar că o să fiu și live pe febeu!

 De Andreea de ce vă bateți joc, domnule inspector-șef Buga Adrian? O păcăliți de luni de zile că îi veți da aviz favorabil să se mute la IPJ Bistrița. Urmează să se mărite fata, greșeala ei a fost că viitorul soț e din Bistrița. Păi ce, nu putea să-și găsească unul din Suceava?

 Referitor la Andrei, pe lângă o incompatibilitate pe care v-am sesizat-o, fiind vicepreședinte al SNPR Decus Suceava, în subordinea șefului unui pseudosindicat în derivă, se pare că aici e mult mai grav. Sigur, nici el nu a obținut „avizul favorabil”. Poate pentru că mama agentului, contabilă de meserie, nu a vrut să fie complice la măgăriile fiscale ale firmelor unui șef abonat la salariile de excelență? Știm amândoi despre ce și despre cine este vorba, domnule Buga…

 Nu vreau să cred că, odată înscăunat/înfotoliat cu acte în regulă, v-ați schimbat mentalitatea de a ajuta subalternii, domnule comisar șef Adi Buga. Și nu doar pe cei cu…*oaie. Doamne-ajută!

P.S. M-am întâlnit astăzi cu agentul mutat recent la birou, la loc călduț, nepotul Fordului albastru cu legitimație în parbriz „Senatul României”. Vă transmite salutări cordiale. Sunt convins că e doar o coincidență, domnule inspector șef al IPJ Suceava Buga Adrian…
De ce vă băgați în troaca roșie, domnule Buga? O să vă mănânce porcii…”.

Reacția conducerii IPJ Suceava:

”Este o opinie personală a colegului, care trebuie tratată ca atare. Afirmațiile făcute de el, dacă se va considera necesar, vor face obiectul verificărilor din partea organelor competente”, a transmis comisarul șef Adrian Buga, prin intermediul purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, comisar Ionuț Epureanu.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *