Liliana Agheorghicesei, antreprenoarea suceveancă care a luptat 62 de zile în spital, împreună cu medicii, împotriva COVID-19: ”Văd cu alți ochi oamenii, florile, prospețimea unei dimineți sau efemeritatea unei clipe fiindcă acum știu că este primordial să mă bucur de fiecare senzație pe care mi-o oferă VIAȚA

Liliana Agheorghicesei, președintele Federației Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est a fost nevoită să stea internată în spital nu mai puțin de 62 de zile, perioadă în care a fost testată de 15 ori pentru COVID-19. A luptat pentru viață și a învins. Astăzi a simțit că poate transmite câteva gânduri despre realitatea cruntă pe care a trăit-o, dar în mod special a transmis mulțumiri:

”Categoric, mi-a fost dat să experimentez o realitate cruntă, boala anului 2020, iar când spun asta, nu mă gândesc să ofer un contraargument celor care ignoră existența acesteia ci, pur și simplu, să mai împărtășesc, cu voi, câteva gânduri.
Am trăit un paradox ciudat fiindcă, dacă în ultima perioadă mi-a prisosit ceva, acela a fost timpul. A trebuit să urmăresc scurgerea secundelor, minutelor, orelor, zilelor și săptămânilor din spatele unui ochi de geam și a unei uși mereu încuiate și am realizat că nu pot prețui valoarea clipelor care trec pe lângă mine fiindcă îmi lipseau niște chestiuni esențiale: SĂNĂTATEA ȘI LIBERTATEA DE MIȘCARE.

Nu vreau să aprofundez complexitatea acelor momente, din punct de vedere medical fiindcă îmi dau seama că e bine să le pot uita.
Recunoștința mea se îndreaptă către cadrele medicale care au avut grijă de mine, din Suceava, dr. Creteanu, dr. Badrajan și în special dr. Terteliu cu echipa sa de medici, asistente și infirmiere.

În Iași, am beneficiat de sprijinul total al Conf. Dr. Manciuc, Dr. Harja și tot colectivul de specialiști.
Vreau ca dumnealor să știe că am simțit, în timp, că duceam o luptă comună, doar că de pe poziții diferite și le mulțumesc, din suflet!
Îmi dau seama că toată această perioadă mi-a schimbat, definitiv, perspectiva asupra realității înconjurătoare. Văd cu alți ochi oamenii, florile, prospețimea unei dimineți sau efemeritatea unei clipe fiindcă acum știu că este primordial să mă bucur de fiecare senzație pe care mi-o oferă VIAȚA, dintr-un motiv simplu: ESTE UNICĂ ȘI IREPETABILĂ.

Realizez că am reușit să duc propria mea luptă cu marele necunoscut al acestei perioade tulburi și mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat puterea să gestionez această încercare.

Mulțumesc tuturor acelora care, la un moment dat, sau altul, mi-au transmis gânduri bune și au încercat să mă îmbărbăteze. Poate nu am putut răspunde la timp, sau tuturor, dar vreau să vă încredințez că, de multe ori, cuvintele voastre au fost adevăratul balsam, necesar reconstruirii speranțelor ce păreau să se năruie.

Acum sunt în măsură să VĂ MULȚUMESC, TUTUROR ȘI FIECĂRUIA ÎN PARTE!
SĂNĂTATE ȘI SPERANȚĂ, OAMENI DRAGI!
Creați-vă propriul Univers, și bucurați-vă de el! Eu așa o să fac!”

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *