Evenimente

Limuzină Audi Q7, căutată de autoritățile poloneze, depistată în vama Siret

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au depistat un cetăţean polonez care conducea un autoturism marca Audi Q7, care figura ca fiind căutat de autoritățile din Polonia.

În data de 5 octombrie a.c., în P.T.F. Siret, s-a prezentat la control pe sensul de ieşire din țară, cetățeanul polonez Darius S., în vârstă de 31 de ani, care conducea un autoturism marca Audi Q7, cu număr de înmatriculare specific Poloniei.
În urma controlului efectuat asupra documentelor de călătorie şi verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare sau folosire ca probă în cadrul procedurilor penale, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Polonia în cursul aceleiași zile.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire iar autoturismul în valoare de aproximativ 280.000 lei a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *